Vipper og bryn

Vi tilbyr vippeløft, brynslaminering, farging og forming av vipper og bryn for et stålende og velpleid uttrykk.

Produkter etter høyeste standard

InLei produkter er produsert i Italia etter høyeste standard og er utviklet for å beskytte og forsterke naturlige vipper. Produktene fra InLei garanterer sterke naturlige vipper.

Produktene er kjent for å være skånsomme og av høy kvalitet, noe som gir trygg og effektiv behandling for kundene.

Hva er vippeløft?

InLei vippeløft er en populær skjønnhetsbehandling som løfter, former og forsterker naturlige øyevipper. Resultatet blir lengre og fyldigere utseendet, slik at man ikke trenger å bruke vippeforlengelse. Vippeløft gir en semi-permanent bøy og løft, gjør vippene 24% tykkere ved regelmessig behandling.

Varigheten er fra 4-8 uker. Neste behandling kan tas 4 uker etter siste vippeløftbehandling.

InLei Brow bomber / brynslaminering

InLei Brow bomber er en oppgradert versjon av brynslaminering som gir fyldig og fluffy bryn uten ubehag. Behandlingen går ut på å feste hårene i et ønsket retning slik at du får et resultat med mer fylde og volum. Behandlingen er skånsom mot huden og etterlater et naturlig resultat som varer opptil 6 uker. Behandlingen er perfekt for hår som vokser i ulike retning, har vanskelig stive brynshår, har lite brynshår, ikke er fornøyd med måten brysnhårene ligger på eller ønsker en velstelt og gredd bryn.

Produktene inneholder også pleiende ingredienser som vil styrke brynshårene.

Andre behandlinger

Hvis denne behandlingen ikke møter dine behov, eller om du er nysgjerrig på å utforske flere alternativer, inviterer vi deg til å se vårt omfattende utvalg av andre behandlinger. Vi tilbyr en rekke tjenester som kan passe bedre til dine ønsker og krav.

Ta det første skrittet mot strålende hud

Er du klar for å oppleve profesjonell hudpleie tilpasset deg og din hud? Bestill din time hos Beauty Touch i dag og la vår erfarne kosmetiske sykepleier hjelpe deg å oppnå strålende resultater. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!