Om Beauty Touch

Hos Beauty Touch kombinerer vi høy kompetanse og erfaring for å gi deg det lille ekstra innen hudpleie. Vi er dedikert til å levere kvalitet og strålende resultater som gir deg den gode følelsen.

Hvem er vi

Beauty Touch er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse og en lidenskap for hudpleie. Vår klinikk består av høyt kvalifiserte og erfarne fagfolk som er dedikert til din hudhelse og estetikk. Vår autoriserte kosmetiske sykepleier har en imponerende bakgrunn med avanserte kurs og spesialiseringer innen ulike kosmetiske behandlinger. Vi jobber tett sammen med deg for å sikre at hver pasient får den oppmerksomhet og behandlingen du fortjener. Vårt mål er å gi deg en trygg og tilfredsstillende opplevelse her hos Beauty Touch. Hos oss får du klarhet i pris, trygg behandling og kvalitet. 

Våre behandlinger

Beauty Touch tilbyr et omfattende utvalg av behandlinger, inkludert fillers, medisinsk rynkebehandling, permanent hårfjerning, mikroneedling, mesoterapi, trådløft, ultherapy og kjemisk peeling. Våre behandlinger er skreddersydd for å møte dine unike behov og skjønnhetsmål, og vi legger stor vekt på naturlige resultater og høy kvalitet.

Vår visjon

Beauty Touch ønsker vi å forbedre og bevare din naturlige skjønnhet. Vi streber etter å tilby de beste behandlingene og den høyeste kvaliteten innen hudpleie. Vårt engasjement for kontinuerlig læring og innovasjon sikrer at vi alltid ligger i forkant av utviklingen, slik at du kan føle deg trygg på at du får de nyeste og mest effektive behandlingene.

Våre ansatte

Derya Sayin – ekspert på hudhelse

Derya Sayin er vår autoriserte kosmetiske sykepleier ved Beauty Touch. Etter sykepleierutdanningen fra Universitetet i Sørøst-Norge og mange års erfaring innen helse, har Derya spesialisert seg i kosmetiske behandlinger. Hun har gjennomført avanserte kurs både nasjonalt og internasjonalt, inkludert Masterclass med Dr. Teodor i medisinsk estetikk, Plasmapen hudoppstramming ved The Beauty Face Academy, PRP, mesoterapi, trådløft, anti-rynke behandling med botulinumtoksin, fraksjonert radiofrekvens med mikroneedling, Ultherapy (HIFU) og hårfjerning med laser. Hun har også kurs i Jalupro Super Hydro, Jalupro HMW, Jalupro classic og Jalupro young eye kurs hos Astomed Academy Norge. I tillegg har hun Injeksjonskurs for fillers Cannula Full Face og Cannula Lips ved Astomed academy Norge og hudpleiekurs med Elementre hudpleie serien hos Astomed Academy Norge.

Derya er lidenskapelig opptatt av hudhelse og estetikk, og søker stadig ny kunnskap og erfaringer. Hos Derya får du personlig service og behandlinger tilpasset dine behov, med fokus på naturlige og strålende resultater. Sammen med klinikkens ansvarlige lege, Monica Strømme Hermanrud, sørger hun for at du får den beste oppfølgingen og behandlingen for deg og din hud.

Ta det første skrittet mot strålende hud

Er du klar for å oppleve profesjonell hudpleie tilpasset deg og din hud? Bestill din time hos Beauty Touch i dag og la vår erfarne kosmetiske sykepleier hjelpe deg å oppnå strålende resultater. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!