Om oss

Beauty Touch klinikken er en kvalitetsklinikk med høy kompetanse, erfaren sykepleier og sans for naturlige resultater. Hos oss får du godfølelsen og det lille ekstra. Vi er opptatt av kvalitet og god kvalitet sikrer deg som fornøyd kunde.

Aldersgrensen på våre behandlinger er 18 år.

Ansvarlige lege i denne klinikken er Monica Strømme Hermanrud, og er tilgjengelig for oppfølgning ved behov.

Autorisert kosmetisk sykepleier Derya Sayin

Jeg er utdannet Sykepleier  ved Universitetet i Sørøst- Norge. Jeg har jobbet i mange år innen helse med både unge og eldre mennesker. 

Jeg har gjennomført avanserte kurser i kosmetiske behandlinger både i utland og innenland. Masterclass med Dr. Teodor medical aesthetics Lips and Face Contouring. Plasmapen skin tightening program ved The Beauty face academy. Videre gjennomført kurser i Prp, Mesoteraphy, Linerase Collagen, trådløft ansikt, anti-rynke behandling med botolinumtoksin, fraksjonal radiofrekvens med microneedling, Ultherapy (Hifu) og klasse 4 hårfjerning med laser. 

Jeg er brennende opptatt av hudhelse og estetikk og søker stadig nye erfaringer og kunnskaper innen fagfeltet og har tett samarbeid med min ansvarlig lege. Jeg er svært opptatt av av pasienttilfredshet og setter mye tid til hver behandling.