Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro er en injeksjonsbehandling og en utforder til Profhilo og inneholder mer hyularonsyre + aminosyrer som beskytter og styrker huden.

Hva er Jalupro Super Hydro?

Jalupro Super Hydro er en injeksjonsbehandling og en utforder til Profhilo og inneholder mer hyularonsyre + aminosyrer som beskytter og styrker huden. 

Jalupro har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet med både høy og lavmolekylær HAi i èn og samme sprøyte. Jalupro inneholder 7 aminosyrer og 3 peptider.  

Behandling med Jalupro gjør at hudens struktur, elastitet og hudens fuktbalense forbedres, samt oppstramming.  

Dette unike produktet er spesielt utviklet for å gi en intens og fuktighetsgivende effekt ved å kombinere hyaluronsyre og aminosyrer. 

Hvordan utføres behandlingen?

Jalupro Super Hydro er en enkel injeksjonsbehandling som utføres av en erfaren sykepleier. Behandlingen utføres ved å sette 6 små injeksjoner rett under huden på hver side av ansiktet. Behandlingen tar vanligvis 30-45 minutter. Noen kan oppleve små hevelser som ser ut som myggstikk, dette er forbigående og kan vare opptil 24 timer etter behandlingen. 

Jalupro Super Hydro kan brukes for å: 

  • Tilføre fukt og glød til ansikt, hals eller bryst 
  • Oppstramming og bedre spenst 
  • Rynkereduksjon 
  • Generell forbedring av hudkvalitet 
  • Langvarig effekt 

Hva er forskjellen på Julapro Super Hydro og en Filler? 

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Julapro Super Hydro fungere som en biologisk stimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og oppstramming.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Hvor mange man trenger er avhengig av resultat og hva utgangspunktet er. For noen trengs det en kur på 4 uker mellom hver behandling, og for noen holder det med 1 behandling, som gjentas etter 6 måneder.  

Jalupro Young Eye 

Jalupro Young Eye er et hyaluronsyrebasert produkt for å forynge og styrke huden  rundt øynene. Jalupro Young Eye er et svært effektivt produkt som er basert på to forskjellige typer hyaluronsyre samt peptider og aminosyrer. Du kan effektivt forbedre ulike aldringstegn, som mørke ringer, poser under øynene og fine linjer. 

Det anbefales 4-6 behandlinger med 1 uke mellom hver behandling. For noen kan det holde med færre behandlinger.

Andre behandlinger

Hvis denne behandlingen ikke møter dine behov, eller om du er nysgjerrig på å utforske flere alternativer, inviterer vi deg til å se vårt omfattende utvalg av andre behandlinger. Vi tilbyr en rekke tjenester som kan passe bedre til dine ønsker og krav.

Ta det første skrittet mot strålende hud

Er du klar for å oppleve profesjonell hudpleie tilpasset deg og din hud? Bestill din time hos Beauty Touch i dag og la vår erfarne kosmetiske sykepleier hjelpe deg å oppnå strålende resultater. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!