Våre tjenester

Priser Book time
Sprøyte inn i lepper

Filler

Filler er en fellesbetegnelse for injiserbar gel laget av hyaluronsyre (HA), brukt for å skape og gjenvinne volum, kontur, fukt og redusering av rynker i huden. Behandlingen benyttes til å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk. 

Nærbilde av sminket fjes

Medisinsk rynkebehandling

Medisinsk rynkebehandling er injeksjoner som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som for årsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene til å trekke seg samme, og dermed blir resultatet glattere redusert fine linjer. 

 

 

Massering av ansikt

Permanent Hårfjerning med Laser

Alle Hudtyper, Alle hårfarger!

 

Vi tilbyr deg som kunde en effektiv og skånsom behandling med hårfjerningslaser overalt i kroppen der det finnes uønsket hårvekst. 

 

 

Injeksering i panne

Neo9- Fraksjonal Radiofrekvens-Mikroneedling

Neo9 er en mikronålebehandling (microneedling) med programmerbar penetrasjonsdybde som også benytter seg av RF teknologi (radiofrekvens) med justerbar energitilførsel.

RF microneedling er en ikke-invasiv hudbehandling som forsterker effektene av microneedling sammen med varmen fra radiofrekvens. Behandlingen forbedrer hudens tekstur og tone, porestørrelse, fine linjer, rynker, slapphet, arr og aknearr, og strekkmerker. RF microneedling skaper kontrollerte mikroskader som provoserer frem en naturlig sårhelingsrespons.

Injeksering i panne

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden. En injeksjonsbehandling som er på å gi huden ny vitalitet og tilføre huden næring. Ordet "meso" kommer fra det midtre laget i huden, og ved mesoterapi så stimulerer vi nettopp dette hudlaget. 

 

Ansikt med streker

Trådløft

 

Trådbehandling er et ikke-kirurgisk inngrep der behandleren redefinerer ansiktet ditt gjennom en teknikk hvor huden løftes tilbake til dit den var for 5-10 år siden. Teknikken går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. 

 

Ansikt med streker

Ultherapy/ HIFU

 

Løft og stram opp hudvev på ansikt og hele kroppen med denne FDA-godkjente ultralydbehandlingen. Det nærmeste du kommer et ansiktsløft uten kirurgi. 

Ansikt med streker

Linerase Kollagen

Linerase Injiserbart Collagen

Kollagen er det viktigste strukturelle proteinet hos vi mennesker. Kollagen utgjør hudrammen og holder hyaluronsyre, fasthet, elastitet. Fra en alder av 25 år, avtar kollagensyntesen gradvis. Kosmestisk hudpleie vil ikke gjenopprette kollage. Dette fordi proteinmolekylene er store og ikke kan trenge inn. 

Massering av ansikt

Prx-t33

PRX-T33 biorevitaliserende behandling uten nåler med umiddelbare og synlige resultater. 

PRX-T33 er den nye generasjonens TCA-peel for alle ulike hudtyper og aldre. Den består av 2 hovedingredienser. TCA og hydrogenperoxid. Det unike med peelen er at den kan benyttes gjennom alle årstider uten å gi lysfølsomhet. Behandlingen er minimal smertefri og minimal flassing. 

Massering av ansikt

Plasma Pen

Plasma Pen er verdens mest avanserte, ikke-invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende enhet som brukes til å behandle rynker og hengende, kjedelig hud

Time booking

hCaptcha