Våre tjenester

Priser Book time
Sprøyte inn i lepper

Filler

Filler er en fellesbetegnelse for injiserbar gel laget av hyaluronsyre (HA), brukt for å skape og gjenvinne volum, kontur, fukt og redusering av rynker i huden. Behandlingen benyttes til å konturere ansiktet, forstørre leppene og fremheve feminine eller maskuline trekk. 

Nærbilde av sminket fjes

Medisinsk rynkebehandling

Medisinsk rynkebehandling er injeksjoner som blokkerer nerveimpulser fra de små ansiktsmusklene som for årsaker linjer og rynker. Dette hindrer musklene til å trekke seg samme, og dermed blir resultatet glattere redusert fine linjer. 

 

 

Massering av ansikt

Permanent Hårfjerning med Soprano ICE Platinum laser

Alle Hudtyper, Alle hårfarger!

 

Vi tilbyr deg som kunde en effektiv og skånsom behandling med hårfjerningslaser overalt i kroppen der det finnes uønsket hårvekst. 

 

 

Injeksering i panne

Neo9- Fraksjonal Radiofrekvens-Mikroneedling

Neo9 er en mikronålebehandling (microneedling) med programmerbar penetrasjonsdybde som også benytter seg av RF teknologi (radiofrekvens) med justerbar energitilførsel.

RF microneedling er en ikke-invasiv hudbehandling som forsterker effektene av microneedling sammen med varmen fra radiofrekvens. Behandlingen forbedrer hudens tekstur og tone, porestørrelse, fine linjer, rynker, slapphet, arr og aknearr, og strekkmerker. RF microneedling skaper kontrollerte mikroskader som provoserer frem en naturlig sårhelingsrespons.

Injeksering i panne

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden. En injeksjonsbehandling som er på å gi huden ny vitalitet og tilføre huden næring. Ordet "meso" kommer fra det midtre laget i huden, og ved mesoterapi så stimulerer vi nettopp dette hudlaget. 

 

Ansikt med streker

Trådløft

 

Trådbehandling er et ikke-kirurgisk inngrep der behandleren redefinerer ansiktet ditt gjennom en teknikk hvor huden løftes tilbake til dit den var for 5-10 år siden. Teknikken går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. 

 

Ansikt med streker

Ultherapy/ HIFU

 

Løft og stram opp hudvev på ansikt og hele kroppen med denne FDA-godkjente ultralydbehandlingen. Det nærmeste du kommer et ansiktsløft uten kirurgi. 

Massering av ansikt

BioRePeel Kjemisk Peel

Biostimulerende peel med umiddelbare resultater for en revilatisert hud!

BioRepeel er en innovativ medisinsk peeling som bruker patentert 2-fase teknologi for å gi en biostimulerende, revitaliserende og peeling-lignende effekt. 

BioRePeel er multifunksjonell og passer for alle aldre og alle hudtyper, da den er egnet både for ung hud med hudormer og akne problemer samt godt voksen hud som ønsker å jobbe på linjer og rynker, samt få en klarere og jevnere hudtone. Kan brukes hele året og på alle hudtyper.

Synlige resultater kan sees umiddelbart etter behandlingen. Effektene er langvarige dersom man gjennomfører flere behandlinger. 

Massering av ansikt

Plasma Pen

Plasma Pen er verdens mest avanserte, ikke-invasive, hudløftende, hudstrammende og foryngende enhet som brukes til å behandle rynker og hengende, kjedelig hud

Time booking

hCaptcha